Erica Poletti

Sales Manager
Erica@fincahermosa.com
+34 655 962 086

Ik ben Italiaan uit Bergamo en mijn langste stage- en werkervaring was bij de kunstgrasmarkt gericht op de sport- en recreatiesector, waarbij ik als Customer Service Manager het totale proces van bestellen tot cashflow beheerde.

Het is een geweldige ervaring geweest, zowel professioneel als persoonlijk, omdat ik de kans heb gekregen om te werken met een efficiënt internationaal team met een authentieke menselijke houding dat hetzelfde doel had: het bedrijf is een van de belangrijkste internationale referenties over de hele wereld, die hard werken met een werkelijk open geest … en dat is gelukt!

Na deze belangrijke ervaring heb ik besloten om me te bewijzen met een nieuwe persoonlijke en professionele uitdaging in het buitenland. En ben ik samen met mijn mooie dochters naar Spanje verhuisd met de functie van Manager op een kwekerij. En na jaren ervaring … hier ben ik dan! Volledig toegewijd aan Finca Holanda om het bedrijf te ontwikkelen, meer dan het al is, de belangrijkste mediterrane boomkwekerij, het referentiepunt in elk deel van de wereld. Ik bied al mijn professionele kennis en mijn persoonlijke vaardigheden aan, zodat ik mijn huidige en toekomstige klanten goed van dienst kan zijn.

Geïnteresseerd in de beste kwaliteit mediterrane planten en bomen?

Bekijk ons assortiment ...