Pablo Gimbault Juan

Sales Manager
pablo@fincahermosa.com
+34 666 623 160
Frans, Spaans, Engels

Mijn naam is Pablo Gimbault en in 2010 heb ik mijn diploma internationale handel behaald omdat ik de zakenwereld wilde betreden en met verschillende markten wilde communiceren. Mijn uitgebreide ervaring in de internationale handel in verschillende sectoren en mijn vermogen om te communiceren in verschillende talen, zoals Engels en Frans, zijn een uiterst waardevolle troef in de mondiale zakenwereld. Effectieve communicatie is essentieel in de internationale handel, omdat ik daardoor sterke relaties kan opbouwen met klanten, zakenpartners en leveranciers over de hele wereld.

Het vermogen om in verschillende talen te communiceren geeft mij een concurrentievoordeel, omdat ik effectiever toegang heb tot een verscheidenheid aan markten en culturen. Dit geeft mij de mogelijkheid om mijn netwerk uit te breiden en te profiteren van zakelijke kansen in verschillende regio’s.

Finca Hermosa heeft mij de kans gegeven om professioneel te groeien en een hoog kennisniveau te verwerven over planten en olijfbomen. Ik ben blij om deel uit te maken van dit team en ik leer elke dag iets nieuws.

Geïnteresseerd in de beste kwaliteit mediterrane planten en bomen?

Bekijk ons assortiment ...