Ons hart gaat sneller kloppen van prachtige olijfbomen. Op onze Spaanse kwekerij vindt u duizenden Mediterraanse bomen van topkwaliteit.

Op onze site kunt u alle Mediterraanse planten en bomen vinden, waaronder perfect verzorgde olijfbomen. We leveren deze bomen in verschillende formaten. Sommige exemplaren zijn honderden jaren oud. Bekijk onze exclusieve collecties, zoals Fargas en Cieza.

Een oude Mediterraanse olijfboom kost ongeveer 250 tot 1.000 euro. Wilt u een stokoud exemplaar in een perfecte conditie? Dan betaalt u al snel duizenden euro’s voor een boom. Deze bomen worden vaak gekocht door grote bedrijven of rijke zakenmannen. Wist u dat wij wel eens een olijfboom in een wolkenkrabber in Dubai hebben geplaatst?

Onze kwekerij streeft ernaar om de beste variëteiten van mediterrane planten aan onze klanten te kunnen aanbieden. Evenals een kwalitatieve service in meer dan 6 gesproken talen. Vraag een offerte aan en ontvang een scherp prijsvoorstel.

Bekijk hieronder foto’s van onze kwekerij in Spanje. Bent u in de buurt? Dan kunt u uiteraard ook een bezoekje brengen en een eigen Mediterraanse olijfboom uitzoeken.

olea pirineos wild

fargas olea milenary