Geen concessies gegeven op kwaliteit

Wij leveren kwaliteit olijfbomen

Als wereldwijde leverancier is kwaliteit onze filosofie, het zit in ons DNA. Vanaf het begin worden alleen de allerbeste bomen geselecteerd op basis van vorm, hun authenticiteit en gezondheid. De geselecteerde bomen ontvangen alleen de allerbeste zorg op de kwekerij. Ze worden voorzien van nieuwe, bemeste grond en worden in een pot of bad geplaatst. Nadat onze bekwame tuinmeesters de boom hebben gesnoeid, ontwikkelt deze een perfecte kroon als deze op een zonnige plek op de kwekerij kan rusten. Gedurende die tijd controleren we regelmatig de voortgang, snoeien het en het wordt automatisch bevrucht. Alleen als we voelen dat het in topconditie is, is de boom geprijsd en voorbereid voor de verkoop.

 

Ons intensieve gezondheidsprogramma

Van jonge stekken tot reuzen van meer dan 1000 jaar oud. Onze jarenlange ervaring en uitgebreide specialisatie op dit gebied stelt ons in staat om de sterke varianten te selecteren en de bomen in topconditie te krijgen. Op onze kwekerij van 550.000 m2 zorgen we uitzonderlijk goed voor onze olijfbomen. Door ons eigen heldere watersysteem gecombineerd met automatische bemesting voorzien we hen van een gebalanceerde voeding. Een deel van onze uitzonderlijke zorg is de constante bestrijding van onkruid, insecten en ongedierte. Bij Finca Hermosa hebben ziekten en onkruid geen schijn van kans.

PPQS & MPS gecertificeerd

Kwaliteit en duurzaamheid zijn belangrijke zaken. Daarom zijn we PPQS (Plant Production Quality System) en ook MPS-gecertificeerd. Deze certificeringen zijn slechts een voorbeeld van de professionaliteit die is ingebed in Finca Hermosa en benadrukt aan onze klanten hoe hier op de kwekerij van hoge kwaliteit wordt gewerkt.

Transport van olijfbomen

Het transport van onze kostbare bomen is een specialistische taak die we in de loop der jaren meester hebben gemaakt. Onze expertise op dit gebied en de voorzorgsmaatregelen die we nemen, zorgen ervoor dat uw bomen gezond en in goede staat aankomen.