Twee locaties voor levering het hele jaar door

Twee olijfboomkwekerijen die maximale flexibiliteit en beschikbaarheid bieden

Om het hele jaar door leveringen van de olijfbomen te garanderen, heeft Finca Hermosa de strategische beslissing genomen om vanuit twee locaties te opereren. Dit betekent dat we beter in staat zijn om de gemaakte afspraken met onze klanten te realiseren en een betere planning voor de leveringen bieden. Dit is slechts een van de vele inspanningen die we leveren om onze klanten nog meer toegevoegde waarde te bieden.

 

Olijfboomkwekerij Elche

Onze eerste locatie ligt in een van de meest ongerepte gebieden van Europa, niet ver van de Middellandse Zee. De kwekerij is vijftien minuten verwijderd van een internationale luchthaven. De luchtkwaliteit is uitzonderlijk schoon en als Elche zich nestelt in een vallei, is het klimaat ideaal voor onze bomen. Olijfbomen hebben niet alleen het ideale klimaat nodig, ze hebben ook een goede toevoer van water nodig. Met dit in gedachten heeft Finca Hermosa haar eigen watersysteem gebouwd om ervoor te zorgen dat onze bomen op jaarbasis voldoende water krijgen.

 

Olijfboomkwekerij Bonete

Bonete ligt meer landinwaarts op ongeveer 100 kilometer van de zee. Onze tweede locatie ligt in een landelijke regio met uitstekende infrastructuur. Deze locatie, ideaal gelegen tussen de heuvels, biedt ook het beste klimaat voor onze bomen. Net als bij onze eerste locatie bieden onze specialisten de beste voeding en verzorging aan de olijfbomen.