Het transport van bomen is een kunstvorm

Het transport van onze olijfbomen is een serieuze zaak

Na de verkoop moeten onze bomen nog op hun eindbestemming worden afgeleverd. Deze reis is een uiterst delicaat proces in het leven van een olijfboom. Bomen reizen normaal niet, dus je moet goed op ze letten om ervoor te zorgen dat ze in goede staat aankomen. De reis kan lang, soms erg warm, soms koud en winderig zijn. Onze bomen gaan naar plaatsen ver weg van hun natuurlijke habitat, zonder een van onze professionele tuinders om voor hen te zorgen. Dit is een zeer stressvolle tijd voor de boom.

Door de jaren heen heeft Finca Hermosa een unieke methode ontwikkeld die ervoor zorgt dat onze bomen onder de best mogelijke omstandigheden van onze kwekerij naar de klant worden vervoerd. Niets wordt aan het toeval overgelaten. We plannen de reis tot in de kleinste details om te garanderen dat uw boom in optimale staat aankomt.

 

Een olijfboomexpert op jouw locatie

Finca Hermosa biedt de mogelijkheid om een deskundige tuinier tot uw beschikking te hebben als de boom arriveert. Deze specialist zorgt ervoor dat de bomen na aankomst correct worden behandeld. Hij staat klaar om te begeleiden en advies te geven wanneer de boom naar zijn nieuwe locatie wordt gebracht. Hij zal ervoor zorgen dat alle voorwaarden voor een gezonde groei aanwezig zijn voor de specifieke bomen. We bieden deze extra service om ervoor te zorgen dat uw boom de optimale start krijgt die hij verdient. Zodat u nog vele jaren van deze boom kunt genieten.

Neem vrijblijvend contact met ons op

We informeren u graag over de mogelijkheden van uw locatie.
Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Onze jarenlange ervaring in deze markt betekent dat we een realistische beoordeling van de mogelijkheden kunnen bieden en wijzen op aandachtsgebieden voor uw specifieke situatie.