Bent u een liefhebber van oude olijfbomen en zoekt u het perfecte exemplaar? Een olijfboom kwekerij is de plek waar u uw toekomstige boom gaat aantreffen.

De laatste decennia is er een jacht ontstaan op Mediterraanse olijfbomen. Veel bedrijven schieten als paddenstoelen uit de grond. Oude olijfbomen worden voor flinke bedragen aangeboden en worden vervolgens internationaal verzonden. Wat veel mensen niet weten, is dat veel olijfbomen deze reis niet overleven. Bomen reizen normaal gesproken niet, dus een verhuizing is een stressvolle periode.

Finca Hermosa is een olijfboom kwekerij. We kweken olijfbomen en verzorgen ze. Hierdoor zijn onze bomen in een uitstekende conditie. Daarnaast stellen wij hoge eisen aan de verzending. Onze experts begeleiden de olijfbomen naar de juiste plek. Op de nieuwe locatie is een medewerker aanwezig om toezicht te houden op de aanplanting. We plannen de reis tot in de details, waardoor we garanderen dat de boom in een optimale staat aankomt.

Natuurlijk bent u ook van harte welkom op onze kwekerij in Spanje. Met een oppervlak van 550.000 vierkante meter hebben we vele duizenden Mediterraanse bomen. Vraag een offerte aan en u weet hoeveel een olijfboom u kost.