Bij Finca Hermosa inspireren we je graag over hoe je je huis leuker en sfeervoller kan maken met olijfbomen. Als je niet weet hoe je olijfbomen moet gebruiken om je huis te versieren, dan heb je geluk, want we hebben een aantal mooie ideeën om je vandaag te inspireren! Bekijk al onze ideeën hier of contact ons vrijblijvend om de mogelijkheden te bespreken.

 

  • Idee 1

Een van de eenvoudigste ideeën is om kleinere olijfplanten te gebruiken om de ingang van een huis of gebouw te versieren (het zou er ook mooi uitzien voor een restaurant!), Je terras of je vensterbanken. Het is een geweldige manier om de warmte van de Middellandse Zee aan je huis toe te voegen! We raden hiervoor onze Olea Europaea Plato aan, omdat deze de perfecte maat heeft om elke ruimte te decoreren!

 

 

  • Idee 2

Grotere olijfbomen zijn perfect om te pronken in een mooie hal of pad naar een huis of gebouw en kan luxe op zijn best laten zien. We hebben veel verschillende bomen die bij u en uw behoeften kunnen passen, hoewel we Olea Europaea Hojiblanca en Olea Europaea Old Skin Cieza aanbevelen, die hiervoor beide mooie opties zijn.

 

 

  • Idee 3

Net als bij het eerste idee, denken we ook dat een jonge olijfboom er prachtig uit kan zien als decoratie van een hal, veranda of welk terras dan ook. Ons assortiment heeft veel opties, maar we raden de Olea Europaea Copa aan. De boom is een echt toevoeging aan jouw huis.

 

 

  • Idee 4

Last but not least, wie houdt er niet van een tuinfeest? Door grotere olijfbomen in elke tuin te gebruiken, is het gemakkelijk om je eigen boomgaard te hebben waar je met vrienden en familie feest kunt vieren, of gewoon het hele jaar door kunt genieten! Onze topaanbevelingen zijn het Olea Europaea Exemplar, de Olea Europaea Old Skin Cieza en de Olea Pirineos.

Hoe  ga jij je huis versieren met olijfbomen? 

Finca Hermosa staat voor je klaar

Wilt je meer inspiratie op doen of wil je meer informatie ontvangen over een van onze olijfbomen? Onze specialisten staan klaar om al je vragen te beantwoorden. Neem vrijblijvend contact met ons op via het onderstaande contactformulier of stuur ons een mail naar info@fincahermosa.com. We helpen u graag bij het vinden van de perfecte olijfboom voor bij jou thuis.

terug naar overzicht

Geïnteresseerd in de beste kwaliteit mediterrane planten en bomen?

Bekijk ons assortiment ...