Er zijn veel plaatsen waar je een olijfboom kunt kopen.

De eerste plaats om een ​​olijfboom te vinden, is in een lokaal of regionaal tuincentrum. Elk land heeft verschillende tuincentra. Bijvoorbeeld: in het VK zijn het grote ketens zoals Wyevale Garden Centres, Dobbies en Blue Diamond. In Nederland zijn grote tuincentra Intratuin en Groenrijk. Gamm vert is de Franse tuinleider met meer dan 1.000 verkooppunten. In de Verenigde Staten zijn de meeste tuincentra onafhankelijk eigendom. Tuincentra bieden allerlei soorten bomen, waaronder jonge olijfbomen.

Als u een oude, oude of unieke olijfboom wilt, dan is het beter om naar een olijfboomkwekerij in de zuidelijke delen van Europa te gaan. Finca Hermosa is een kwekerij van 550.000 m2 in Spanje. We zorgen uitzonderlijk goed voor onze olijfbomen. We hebben een helder watersysteem met automatische bemesting, zodat onze olijfbomen gezond zijn en onkruid geen kans heeft. Het moeilijkste deel is het vervoer van een olijfboom, vooral een 5000 jaar oude olijfboom. We denken dat het onze verantwoordelijkheid is om ervoor te zorgen dat olijfbomen nog lang overleven nadat ze naar onze klanten zijn gereisd. Oude olijfbomen zijn natuurlijke wonderen en als een olijfboom sterft, dan is dat een groot verlies voor onze planeet.

Prijzen variëren van een paar dozijn dollars of euro’s voor een jonge olijfboom in een plaatselijke winkel tot duizenden dollars of euro’s voor een oude olijfboom (inclusief transport) van een olijfboomkwekerij. Wilt u een prijsopgave krijgen? Neem contact met ons op!