Olijfbomen als versiering van de tuin zijn geen nieuwigheid in het Middellandse Zeegebied, zoals dat al duizenden jaren wordt gedaan. Maar wie wil er nu niet een beetje van de warme Middellandse Zee in huis halen?

Sommige van deze opties zijn erg handig als je geen tuin hebt of als je al wat planten aan je interieur wilt toevoegen. Dit geeft je interieur een warme en gezellig uitstraling, waardoor je je meteen op je gemak voelt in je eigen woning.

  • Idee 1

Het verfraaien van lege ruimtes zoals de omgeving van de trap kan een geweldige manier zijn om iets toe te voegen aan die gebieden die moeilijk te vullen zijn met andere objecten. Een prachtige olijfboom zoals onze Olea Europaea Copa zal absoluut geweldig zijn in elke ruimte!

 

  • Idee 2

Een ander decoratie-idee is om een iets grotere olijfboom met een dun frame te gebruiken om grotere ruimtes te decoreren, zoals bepaalde hoeken van het huis, zoals hierboven weergegeven. Een sierpot is nodig om deze mooie planten te laten zien. We raden onze Olea Europaea Basico aan, omdat hij groter is dan de Copa, maar geen brede omtrek heeft.

 

  • Idee 3

Last but not least kunnen kleinere olijfbomen zoals de Mini Collection er prachtig uitzien op vensterbanken en op elke mantel of tafel die je in huis hebt, en ze zijn gemakkelijk te verplaatsen! Dit is het beste idee voor iedereen die in een kleine flat woont waar niet veel ruimte is, maar die dagelijks toch wat planten nodig heeft.

We hopen dat je onze ideeën leuk vindt!

Hoe gebruik jij olijfbomen om je huis te versieren?

Finca Hermosa staat voor je klaar

Wilt je meer inspiratie op doen of wil je meer informatie ontvangen over een van onze olijfbomen? Onze specialisten staan klaar om al je vragen te beantwoorden. Neem vrijblijvend contact met ons op via het onderstaande contactformulier of stuur ons een mail naar info@fincahermosa.com. We helpen u graag bij het vinden van de perfecte olijfboom voor bij jou thuis.

terug naar overzicht

Geïnteresseerd in de beste kwaliteit mediterrane planten en bomen?

Bekijk ons assortiment ...